Tirsdag d. 05.06.2019

Bæredygtigt sommermarked på Reffen

Kvaliteten og det brede kunstneriske udvalg er i top, når Flid sammen med Reffen afholder bæredygtige markedsdage på særligt udvalgte søndage henover sommeren.

 

Trine Wagner, der er grundlægger af Flid, udvælger og samler et helt unikt iværksætterteam af dygtige og passionerede kunstnere inden for designområderne tekstil, træ, keramik, smykkedesign, foto- og collagekunst til markedssøndage på Reffen. Første gang F L I D X Reffen afholdes er sankt hans-aftens dag, den 23. juni.

 

Søndags-shopping på Reffen

Frederik Schlütter er eventchef på Reffen og er meget begejstret for, at Flid afholder deres sommermarkeder på Reffen. "Flids kerneværdier går hånd i hånd med Reffens visioner omkring bæredygtighed, grønne alternativer og lokalt producerede varer, og vi ser Flid som et perfekt supplement til Reffens kreative værksteder," siger Frederik.

På Flids sommermarked på Reffen kan du gøre et unikt fund - og så er det selvfølgelig bæredygtig kunst, uanset om du vælger at kaste din kunstneriske kærlighed over en smuk hånddrejet skål i keramik eller en fin sommerkjole lavet ud af økologisk bomuld.

Klimavenligt design og kunsthåndværk er nøgleordene, når man går på opdagelse på Flids sommermarked på Reffen.

 

Markedsdagene bliver afholdt på udvalgte søndage på Reffen.

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/363898837583236/

 

Upcoming kunst og design  

Fælles for alle iværksætterne er deres fremtidsholdbare tilgang til formgivning og produktion.

“For mig er det altafgørende, at designet har en funktionalitet, og man kan kan bruge dét i sin dagligdag,” siger stifteren af Flid, der går meget op i at få brugbarheden tilbage i kunsten. Trine Wagner står for udvælgelsen af alle kunstnerne på markedsdagene på Reffen: “Jeg går op i originalitet, og at kunsten kan have et skævt og anderledes udtryk,” siger Trine, der altid har haft en stor interesse for kunst og det kreative univers.

Bæredygtig shopping på Reffen

Grundlæggeren af Flid, Trine Wagner, og Reffen har indgået et spændende samarbejde, hvor Trine driver de kommende sommermarkeder i Reffens unikke og rå omgivelser med den blændende udsigt ud over Københavns havn.

Reffens besøgende kan se frem til at gøre nogle enestående og ikke mindst bæredygtige fund.

“Jeg udvælger de designs, jeg mener opfylder et bæredygtige kriterium - nemlig at designobjekterne kan bruges over en længere periode,” siger Trine, der synes, det er vigtigt, at der kommer mere fokus på brugskunst lavet ud af holdbare materialer.

 

Flids sommermarked kan opleves side om side med livemusik og Reffens mange madboder fra hele verden, hvor det ligeledes er iværksættere, der driver de farvestrålende street food-boder.

Reffen er med andre ord et mangfoldigt lille community for kreative iværksættere, der vil forfølge og udfolde deres drømme.

 

// Datoer for Flids markedsdage på Reffen - Alle søndage fra kl. 11.00-18.00 //

Søndag den 23. juni

Søndag den 30. juni

Søndag den 7. juli

Søndag den 14. juli

Søndag den 21. juli

Søndag den 11. august

Søndag den 1. september

 

Klik på nedenstående Dropbox-link, hvor du kan finde Flids logo, stemningsbilleder fra tidligere markeder samt billeder af kunst, design og kunsthåndværk til fri afbenyttelse. Husk blot følgende akkreditering; plakatillustrator Trine Wagner, fotografier af Kirsten Ibsen Kure samt film udarbejdet af fotograf Rasmus Kongsgaard.

https://www.dropbox.com/sh/oh6dfkh9qq0gpen/AAAEyGAXCMCoWnywcA8DGjGGa?dl=0