top of page

FLID HOLDER FORÅRSMARKED
Den smukke sporvognshal i Nørrebrohallen danner igen rammen om kunst- og designmarkedet Flid 100 kunstnere, designere og kunsthåndværkere udstiller kunst, håndlavet design samt bæredygtigt kunsthåndværk, når Flid inviterer til forårsmarked d. 01. + 02.04.2023 på Den Røde Plads på Nørrebro


Bæredygtighed er omdrejningspunkt
Til Forårsmarkedet vil kunsthåndværkere, designere og kunstnere vise deres syn på tidens formgivning, give et indblik i håndværkets tilblivelse og fremvise deres håndlavede design, unikke kunsthåndværk og originale værker.
”I år har vi fået en del henvendelser fra internationale designere, som vi glæder os til at præsentere jer for. Endvidere får vi til Forårsmarkedet besøg af nogle af Danmark dygtigste keramikere, prislønnede glaskunstnere og tekstildesignere, der arbejder med upcyklede materialer og naturlig indfarvning” udtaler stifter af Flid, Trine Wagner.

Flids udstillingsplatform og kunstnetværk består af +500 dygtige kreative fra Europa, og den har eksisteret siden 2014. Det kunstneriske omdrejningsp
unkt til Forårsmarkedet bliver: tekstildesign, keramik, grafik, illustration, belysningsdesign, interiør, kunsthåndværk samt smykkedesign.


Dén spændende generation
For at kunne udstille hos Flid skal designernes produktion være så bæredygtig som muligt og produktudviklingen gerne skal foregå i Danmark, EU og/eller bidrage med at være en del af et sociokulturelt samarbejde, der gavner udviklingsarbejde i produktionslandet.

Trine Wagner forklarer: ”Vi har gennem de seneste år været så heldige at antallet af gæster har været stigende, og det er virkelig glædeligt, at danskerne reelt er interesserede i at støtte bæredygtigt design. Dén generation af designere, der til dagligt arbejder med de økologiske tekstiler, genbruger materialer og som benytter miljøvenlige komponenter; Dét er jo de designere, der er spændende lige nu; dem der tager ansvar og som tænker på de næste generationer”.


Flid afholdes i Nørrebrohallen lørdag og søndag d. 01. + 02.04.2023.
Entréen koster 40kr. Alle er meget velkommen.


 

Yderligere information:
Flids web: www.flidmarked.com
Flids Facebookevent: https://fb.me/e/2zyRTWEWm og
Flids nye nyhedsbrev kan du tilmelde dig til her: https://www.flidmarked.com/featured-project
Flids logo, stemningsbilleder fra tidligere markeder samt årets plakat af Signe Bagger: https://www.dropbox.com/sh/t9frucze18uuaa7/AACiO7Fr7SZSKlaAhn0qg3-_a?dl=0med

 

bottom of page