TouChé

Tou&Ché_2.jpg
TouChé består af de to designere Tanja Fossdal & Christine Graabeck
Arbejder i: Gummi og læder som enten er recycling eller upcycling. Upcycling kan fx være læderrester fra anden produktion. Vi benytter bl.a. læder fra Fritz Petersen-produktioner. Vi designer og laver selv hvert smykke i hånden.
Hvordan vil I beskrive jeres designunivers? Vores stil er simpelt og elegant, inspireret af den nordiske design tradition. Det er råt og enkelt, men med et feminint udtryk. Vi bestræber os på at lave tidløst design, der ikke er sæson præget, så smykkerne har længere levetid og ikke ryger ud så snart moden dikterer nye farver.
Hvad inspirerer jer?
Vi er en smykkevirksomhed, der ser bæredygtighed som en kreativ mulighed, ikke en begrænsning. Vi stræber efter at skabe en synergi imellem kunst, mode og bæredygtighed uden at gå på kompromis med det gode design. En synergi vi mener er nødvendig for at opnå en mere bæredygtig udvikling i mode/smykkeindustien. Vi bliver inspireret af naturen og livet på nørrebro, hvor vi holder til, hvilket afspejles i vores design og produkternes navne.