Signe Beck Illustration

Arbejder i: Illustrationer
Hvordan vil du beskrive din stilart?
Jeg er meget inspireret af surrealisme og “hverdagsfilosofi” - Man kan godt sige at jeg stræber efter kombinere det abstrakte med det konkrete.
Hvilke materialer benytter du mest, og hvorfor er valget faldet på netop dem?
Jeg arbejder mest med kuglepen/blæk, (farve)blyant og vandfarve. Det er det, jeg er vokset op med, så det har været et meget naturligt valg. Kuglepen og blyant var også det redskab man havde ved sig, når man ikke hørte efter i skolen og tegnede i stedet.
Hvad inspirerer dig? Som sagt finder jeg meget stof i surrealismen - særligt René Magritte. Kontemporære kunstnere som f.eks. Andrea Wan giver mig også rigtig meget. Derudover tager jeg billeder og noter af alle indtryk på min vej.

x.jpeg