Mads Rafte Hein

Arbejder i: Tusch/blæk-tegning og oliemalerier
Hvordan vil du beskrive din stil?
Enkelt med tilfældigt rod. Jeg benytter mig mest af menneskemotiver i skæve situationer. Men også dyr - placeret i dagligstuer, køkkener og andre rum de ikke hører til. Jeg kan godt lide at blande verdener, der fortæller mærkelige, sjove, umiddelbare historier, som bringer genkendelige følelser op i beskuren.
Hvilke materialer benytter du mest, og hvorfor er valget faldet på netop dem?
Jeg er generelt lidt flygtigt og nysgerrigt anlagt, når det gælder materialer. Jeg har i en periode opfundet min egen "ascii art" på en skrivemaskine. Da jeg blev træt af det begyndte jeg på tusch for det var ikke så stramt og nonrandom at sidde med. Tusch er fedt fordi du skal arbejde hurtigt og effektivt og det passer godt til mit lidt ukoncentreret temperament. Oliemaling er nyt for mig og giver de modsatte udfordringer. Der skal jeg ned i et andet tempo hvilket jeg kæmper bravt med...
Hvad inspirerer dig?
Tysk kunst, rockmusik, film, vintage fotos, Alt med nerve, sjæl og skønhed...

x.jpg