Anja Villumsen Oxager

Arbejder i: Illustration, maleri og foto. Hvordan vil du beskrive din stilart? Jeg er optaget af de udtryk, som forskellige kombinationer af skraveringsmønstre og farvekombinationer skaber. Min motivkreds er ofte sammensat af alvorlige karakterer og mærkværdige væsner. Jeg kan godt lide at skabe mystiske og eventyrlige universer. Hvilke materialer benytter du mest, og hvorfor er valget faldet på netop dem? Filtpind + akvarel bruger jeg oftest til både illustrationer og malerier. Disse matrialer sætter jeg stor pris på, da de ikke altid er så lette at styre. Så nogle gange sker der ting og sager, som jeg ikke selv kan kontrollere, og så må jeg være kreativ for at komme videre derfra. Fortiden leger jeg lidt med oliemaling, så må vi med tiden se, hvor det fører hen. Hvad inspirerer dig? Alt. Mine billeder illustrerer øjebliks-følelser og derfor udspringer ideerne oftes af oplevelser, minder og drømme. Jeg kan godt lide at fortælle eventyrlige historier gennem min kunst.

xxx.JPG