Maria Sølvtofte

Arbejder i: Foto-grafik, illustration og tekstil
Hvordan vil du beskrive din stilart som artist?
Jeg stræber efter at gøre hvert enkelt print til et lille univers. Motiv, papir og indramning skal skabe en helhed. Motiverne udspringer af noget genkendeligt - arkitektur, natur, materiale-konstruktioner m.m -, med et æstetisk udtryk, som kredser om enkelthed, opløsning og distortion.
Hvilke materialer benytter du mest, og hvorfor er valget faldet på netop dem?
Når det kommer til motivet fokuserer jeg mere på former og udtryk end bestemte materialer. Jeg bygger ofte små rumlige modeller og fotograferer. Jeg bygger med de ting, jeg har ved hånden - det kan være papir, perler, træ, pap, glas, garn og lignende. Jeg går meget op i altid at printe på kvalitets-papir - gerne forskellige typer til det samme motiv, for at give hvert enkelt print værk-karakter.
Hvad inspirerer dig?
Alting omkring mig: Arkitektur, natur, farver og former.

x.jpg