TINA LOUISE STUDIO

Arbejder i: Kollager lavet som digitale illustrationer, maleri, foto og skulptur.
Hvordan vil du beskrive din stilart som kunstner? Mit arbejde ligger i spændingsfeltet mellem arkitektur og kunst. Værkerne tager ofte udgangspunkt i midlertidige arkitektoniske konstruktioner samt forladte industrielle bygninger i forfald, og der ligger heri et gennemgående fokus på de rumlige elementer og lagdeling.
I værkerne indgår ofte funktionelle objekter, uden planlagt æstetisk identitet, fortolket og tranformeret til æstetiske motiver med ny konstrueret og planlagt identitet i form af sammensætning med andet medie, komposition eller farve.
En interaktion i en samlet komposition af fragmentation og dynamiske former.
Hvilke materialer benytter du mest, og hvorfor er valget faldet på netop dem? Jeg finder stor inspiration i at arbejde interdisciplinært med både fotografi, digital tegning, maleri og skulptur. At eksperimentere med mulighederne i at lade de forskellige medier interagere og skabe nye identiteter er spændende.
Hvad inspirerer dig?
Jeg finder meget inspiration i forskellige arkitektoniske repræsentationsformer samt stilarter som den Russiske Avantgarde, Konstruktivismen og hele Bauhaus retningen.

x.jpg