TINA LOUISE STUDIO

Arbejder i: Kollager lavet som digitale illustrationer, maleri, foto og skulptur.
 
Hvordan vil du beskrive din stilart som kunstner?
Mit arbejde ligger i spændingsfeltet mellem arkitektur og kunst. Værkerne tager ofte udgangspunkt i midlertidige arkitektoniske konstruktioner samt forladte industrielle bygninger i forfald, og der ligger heri et gennemgående fokus på de rumlige elementer og lagdeling.
I værkerne indgår ofte funktionelle objekter, uden planlagt æstetisk identitet, fortolket og tranformeret til æstetiske motiver med ny konstrueret og planlagt identitet i form af sammensætning med andet medie, komposition eller farve.
En interaktion i en samlet komposition af fragmentation og dynamiske former. 
 
Hvilke materialer benytter du mest, og hvorfor er valget faldet på netop dem?
Jeg finder stor inspiration i at arbejde interdisciplinært med både fotografi, digital tegning, maleri og skulptur.  At eksperimentere med mulighederne i at lade de forskellige medier interagere og skabe nye identiteter er spændende.  

Hvad inspirerer dig?
Jeg finder meget inspiration i forskellige arkitektoniske repræsentationsformer samt stilarter som den Russiske Avantgarde, Konstruktivismen og hele Bauhaus retningen.

 

Please reload

Flid//Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200 København N    CVR 35736867

  • Facebook Clean